VAN LEEUWEN LOGISTICS TOTAAL IN LOGISTIEK VANUIT KRIMPEN A/D IJSSEL

Van Leeuwen Logistics B.V. is al meer dan honderd jaar een begrip in de Krimpenerwaard. Inmiddels is Van Leeuwen Logistics B.V. uitgegroeid tot een volwaardige transportpartner en bedient vele opdrachtgevers in verschillende sectoren in een grote regio.

Lees verder →

Per 1 juli 2024 is van Leeuwen Logistics onderdeel van Zuidwest Logistiek B.V.

Zuidwest Logistiek is 24/6 bereikbaar voor uw distributie

TOTAAL IN LOGISTIEK

ZUIDWEST Logistiek is een dynamische en snelgroeiende onderneming. Vanuit vestigingen in Goes, Terneuzen en Tholen en nu ook Krimpen a/d IJssel bieden wij een breed scala aan logistieke diensten. Vakbekwame chauffeurs zetten zich dagelijks in voor het zorgvuldig en snel afleveren van alle zendingen; nationaal en internationaal door heel Europa. Daarnaast is ons wagenpark zo uitgebreid dat wij iedere lading kunnen vervoeren.

BREED DIENSTENPAKKET:

Voor zowel transport als sneltransport kunt u rekenen op ons. Wij leveren betrouwbaar en flexibel transport binnen Europa. Wij staan dag- & nacht klaar en hebben altijd overzicht door geïntegreerde traceersystemen.

MAATWERK VOOR IEDERE KLANT

Wij vertalen uw transport wensen in passende vervoersoplossing. Daarvoor bieden wij niet alleen passend vervoer en professionele chauffeurs, ook het verzorgen van de noodzakelijke vrachtbrieven en eventuele douaneformaliteiten nemen wij u graag uit handen.

Verkoopafdeling