Dagdistributie:Efficiënt en betaalbaar

Snel

Betrouwbaar

Kwaliteit

Betaalbaar

Dag distributie in de Benelux | Levering binnen 24 uur

Dankzij onze dagdistributie in de Benelux zijn we gespecialiseerd in het verzenden van pallets en pakketten binnen Nederland, België, en Luxemburg. Wij vertrekken vanuit onze vestigingen in Goes, Tholen, Terneuzen en Krimpen a/d IJssel. Zendingen van 1 kilo tot 1750 kilo leveren wij binnen 24 uur op elk gewenst tijdstip en op elke gewenste bestemming in deze drie landen. Grotere zendingen zijn voor ons uiteraard ook geen probleem!

Efficiënt pakket en pallet distributienetwerk

ZUIDWEST logistiek maakt gebruik van een efficiënt pakket- en palletdistributienetwerk in de Benelux. Dit netwerk ondersteunt onder andere tijdsleveringen, persoonlijke overdrachtsleveringen, binnenstedelijke distributie en laad- en losklepleveringen.

Koeltransport - ZUIDWEST Logistiek

Vraag direct je rit(ten) aan!Bel onze planner!

Spreek direct met de planner

24/6 dag/nacht levering

BeNeLux Netwerk

PlanningVerkoopafdeling

Is onze dagdistributie iets voor u?

U kunt onze dagdistributie op een eenmalige basis inzetten, maar wij verzorgen deze service het liefst in abonnementsvorm. Hiermee kunnen we u nog beter van dienst zijn dankzij ons digitale aanmeldsysteem. In dit systeem kunt u uw zendingen eenvoudig aanmelden en volgen, waardoor u altijd inzicht heeft in de status van uw leveringen.

+31 (0) 113 222 020 →

Betrouwbare leveringen in de nacht

Wij verzorgen naast dagdistributie ook leveringen in de nacht. Onze nachtchauffeur heeft voor de nachtdistributie de sleutels, toegangscodes en/of beveiligingscodes van uw ophaal- en afleverlocatie in zijn bezit. Zijn er retourzendingen? Dan neemt hij deze meteen mee terug. Hierdoor is de aanwezigheid van uw eigen personeel of het personeel op uw afleveradres niet meer nodig. Zo kunt u of uw klant de volgende dag uitgerust direct aan het werk met de goederen.

WIJ ZIJN TOTAAL IN LOGISTIEK! BEKIJK ONZE OVERIGE DIENSTEN

Snelheid, precisie en nakomen van afspraken zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Wij schakelen een tandje bij wanneer dat nodig is. Wij verzorgen de distributie wanneer de meesten hun ogen nog dicht hebben, zorgen dat koeltransport echt koel is en sneltransport echt snel is. Wij zorgen ervoor dat iedereen tevreden is en alles met zorg wordt geleverd.