Dedicated transport
Ons specialisme, Uw stijl

Uw eigen uitstraling

Uw eigen ambassadeur

Hoogwaardige service

Geen logistiek proces nodig

Met dedicated transport,
zijn wij uw visitekaartje

Dedicated transport van ZUIDWEST Logistiek biedt u de mogelijkheid om uw logistieke proces naar eigen wens en als uw eigen visitekaartje vorm te geven, maar dan met onze middelen en ons personeel. Wij verzorgen dedicated transport in uw huisstijl voor zowel vrachtvervoer als sneltransport via onze spoedkoeriersdienst. Wij gaan graag met u in gesprek om al uw wensen te leren kennen en onze service daarop af te stemmen.

Uw huisstijl,
Onze transport middelen

Onze mensen en middelen worden, aan de hand van bedrijfskleding en omgangsvormen, naar uw wens aangepast aan uw huisstijl. Met speciaal geletterde wagens en chauffeurs in uw bedrijfskleding behoudt u uw eigen stijl, terwijl u het logistieke proces aan de specialisten overlaat. Zo bent u niet langer belast met het managen van uw logistieke personeel, wagenpark of magazijn. U kunt zich concentreren op uw corebusiness en tegelijkertijd investeren in optimale service en klantbeleving.

Contact opnemen
vacatures vrachtwagenchauffeur, diepvriestransport

VRAAG DIRECT UW RIT(TEN) AAN!
BEL ONZE PLANNER!

Spreek direct met de planner

24/6 (spoed)transporten

BeNeLux Netwerk

PlanningVerkoopafdeling
Dedicated Transport uw huisstijl - ZUIDWEST Logistiek

U bepaalt, wij regelen

Aan de hand van heldere en flexibele afspraken werken wij nauw met u samen, zodat uw goederen worden geleverd zoals u het zelf zou doen. Bij dedicated transport worden alleen uw eigen ladingen vervoerd en wordt de laadruimte niet gedeeld met zendingen van andere partijen. Zo kunt u als klant zelf bepalen wanneer uw transport moet worden ingezet en kunt u uw klanten de best mogelijke service bieden, omdat u niet afhankelijk bent van deelladingen.

Maatwerk van hoog niveau

Aangezien dedicated transport maatwerk is, behoort het ook tot de mogelijkheden dat onze chauffeur uw bedrijfskleding draagt. Zo is het plaatje compleet.

+31 (0) 113 222 020 →

WIJ ZIJN TOTAAL IN LOGISTIEK

Snelheid, precisie en nakomen van afspraken zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Wij schakelen een tandje bij wanneer dat nodig is. Wij verzorgen de distributie wanneer de meesten hun ogen nog dicht hebben, zorgen dat koeltransport echt koel is en sneltransport echt snel is. Wij zorgen ervoor dat iedereen tevreden is en alles met zorg wordt geleverd.