Distributie

Snelheid, precisie en het nakomen van afspraken zijn voor ons belangrijke kernwaarden bij distributie. Wij schakelen een tandje bij wanneer dat nodig is. Wij zorgen ervoor dat iedereen tevreden is en alles met zorg wordt geleverd, zowel gedurende de dag als nacht. U meldt eenvoudig uw zendingen aan en volgt ze via ons digitale aanmeldsysteem.

Lees verder →

TOTAAL IN LOGISTIEK | DISTRIBUTIE

Zuidwest Logistiek is 24/6 bereikbaar voor uw distributie

DAG- EN NACHT DISTRIBUTIE IN DE BENELUX

Wij verzorgen de dag- en nacht distributie wanneer de meesten hun ogen nog dicht hebben. Door ons specialisme ‘dag- en nacht distributie’ in de Benelux zijn we gespecialiseerd in het leveren en ophalen van pallets binnen deze 3 landen. We vertrekken vaak vanuit onze vestigingen in Goes, Krimpen a/d IJssel, Tholen of Terneuzen.  We staan bekend om onze snelle manier van werken, dat we betrouwbaar zijn en altijd kwaliteit leveren.

  • Neem direct contact op met onze planning om uw (spoed)transport te regelen.
  • Voor terugkerende transporten kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling via e-mail.
Verkoopafdeling

LEVERINGEN BINNEN 24 UUR

Wij leveren zendingen van 1 kilo tot 1750 kilo binnen 24 uur op elk gewenst tijdstip en op elke gewenste bestemming in Nederland, België of Luxemburg. Grotere zendingen zijn voor ons uiteraard geen probleem! Voor de nachtdistributie beschikt onze chauffeur over de sleutels, toegangscodes en/of beveiligingscodes van uw ophaal- en afleveradres. Heeft u retourzendingen? Dan neemt hij deze meteen mee terug. Zo is de aanwezigheid van uw eigen personeel of het personeel op het afleveradres ’s nachts niet meer nodig. Dankzij onze efficiënte nachtdistributie kunnen u en uw klanten de volgende dag uitgerust direct aan de slag met de geleverde goederen.

EFFICIËNT PAKKET EN PALLET DISTRIBUTIENETWERK

U kunt distributie transporten op eenmalige basis inzetten, maar wij verzorgen uw distributie het liefst in een repeterende vorm en volgens een planning voor langere tijd. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn middels ons digitale aanmeldsysteem. Hierin kunt u uw zendingen eenvoudig aanmelden en volgen. ZUIDWEST Logistiek maakt gebruik van een efficiënt pakket- en palletdistributienetwerk in de Benelux. Dit netwerk ondersteunt onder andere tijdsleveringen, persoonlijke overdrachtsleveringen, binnenstedelijke distributie en laad- en losklepleveringen.