ZUIDWEST IS TOTAAL IN LOGISTIEK

90

Medewerkers

25

Vrachtwagens

3150

Klanten

15000

km per dag

Onze ZUIDWEST top(tran)sporters

Het team van ZUIDWEST logistiek bestaat uit toptransporters in de transport sector en als koerier. Zij tonen precies die toewijding die topsporters kenmerkt. Hoe dat komt? Omdat zij doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. ZUIDWEST ‘TOP’ transporters noemen wij ze ook wel; onze mensen. Flexibiliteit is onze kracht.

Bekijk ons totaal aanbod

Onze top(tran)sporters

Het team van ZUIDWEST logistiek bestaat uit toptransporter. Zij tonen precies die toewijding die topsporters kenmerkt. Hoe dat komt? Omdat zij doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Toptransporters noemen wij ze ook wel; onze mensen. Flexibiliteit is onze kracht.

Bekijk onze brochure

Europa ligt aan uw voeten

ZUIDWEST transport rijdt in de Benelux, maar ook door heel Europa. Onze toptransporters zijn met spoed inzetbaar en te vinden in:

Engeland

Schotland

Denemarken

Zweden

Noorwegen

Finland

Polen

Spanje

Estland

Tsjechië

Italië

Zwitserland

Ervaren chauffeurs - ZUIDWEST Logistiek
Hoofdkantoor Goes - ZUIDWEST Logistiek

Duurzaam en veilig transport met levergarantie

Wij doen er alles aan om uw afspraken na te komen. Ons actueel, duurzaam en efficiënt wagenpark helpt ons hierbij. Al onze wagens zijn voorzien van de nieuwste Euro-6 motoren, de modernste navigatie- en communicatie-apparatuur en staan 24/6 ter beschikking. We beschikken over 25 vrachtwagens en 20 bussen.

ZuidWest logistiek: open, gedreven en flexibel

Wij hechten veel waarde aan een open en eerlijke communicatie. Dit vormt de basis van een samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen. Onze passie voor transport zorgt ervoor dat wij uw zendingen met volle overtuiging en aandacht.

Onze ambitie? Uitgroeien tot dé logistieke dienstverlener in ZuidWest Nederland

Dit houdt ons scherp om onze specialismes te blijven ontwikkelen en uit te groeien tot de meest toonaangevende en inspirerende full-service logistieke dienstverlener van Zuidwest Nederland.

Contact opnemen

Vraag direct je gratis en vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte

24/6 spoedlevering

BeNeLux Netwerk

PlanningVerkoopafdeling

werken bij
Zuidwest logistiek

Om goede logistieke diensten te kunnen verlenen, werken we met het beste materieel én willen wij de beste medewerkers. In die mensen willen wij investeren met opleidingen, trainingen en een passend salaris. Mensen die verder willen komen, krijgen de ruimte en de middelen. Ben jij onze nieuwe toptransporter?

Vacatures bekijken