Koerier medisch spoedtransportLokale snelle service met zorg

Win tijd en vervoer 's nachts

Omzeil files

Vermijd drukte in stadcentra

Stil en snelle levering

Onze top(tran)sporters zijn uwkoerier medisch spoedtransport

Met onze koerier medisch spoedservice bieden wij zorgeloos en snel transport voor uw medische zendingen, geschikt voor farmaceuten, ziekenhuizen, klinieken en laboratoria. Vanuit onze locaties in Goes, Terneuzen, Krimpen a/d IJssel en Tholen leveren we betrouwbare medische transportoplossingen. Of het nu gaat om medicijnen, implantaten, human tissue, operatie-instrumenten, medische monsters of apparatuur, wij zorgen ervoor dat uw zendingen veilig en tijdig op de plaats van bestemming arriveren. Onze persoonlijke benadering en snelle service garanderen uitstekende kwaliteit. Neem vandaag nog contact op met onze verkoopafdeling om uw medische transporten te bespreken en in te plannen.

Medische transporten van A naar Bmet zorg en levergarantie

Met onze jarenlange ervaring en geavanceerde logistieke oplossingen zorgen we ervoor dat uw medische en/of farmaceutische producten onder optimale omstandigheden worden vervoerd. Uw producten verdienen alle aandacht. De temperatuur in onze laadbakken wordt bij gekoelde transporten dan ook continu gecontroleerd en geregistreerd door middel van sensoren. Onze ervaren en professionele koeriers begeleiden uw producten met zorg en expertise naar uw klanten! Wij zijn uw betrouwbare partner voor het veilig en efficiënt vervoeren van medische goederen naar hun bestemming.

VRAAG DIRECT UW RIT(TEN) AAN!BEL ONZE PLANNER!

Spreek direct met de planner

24/6 spoedlevering

Europees Netwerk

PlanningVerkoopafdeling
Medische express

ZUIDWEST LOGISTIEK: OPEN, GEDREVENEN FLEXIBEL MET ZORG VAN A NAAR B

Met ons hoogwaardig transport in de medische sector biedt ZUIDWEST Logistiek de perfecte oplossing! Met onze gespecialiseerde diensten zijn we uw betrouwbare partner voor het vervoer van medicijnen, implantaten, human tissue, operatie-instrumenten, medische monsters en apparatuur. Onze ervaren chauffeurs en moderne wagenpark staan garant voor efficiëntie en betrouwbaarheid bij elke levering. Ontdek vandaag nog hoe ZUIDWEST Logistiek uw transportbehoeften in de medische sector kan vervullen! We verzorgen diverse [spoed]transporten van punt A naar punt B. Neem vrijblijvend contact op!

Wij zijn TOTAAL in Logistiek!

Snelheid, precisie en nakomen van afspraken zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Wij schakelen een tandje bij wanneer dat nodig is. Wij verzorgen de distributie wanneer de meesten hun ogen nog dicht hebben, dat koeltransport echt koel is en sneltransport echt snel is. Wij zorgen ervoor dat iedereen tevreden is en alles met zorg wordt geleverd.