Nachtdistributiestil en snel

Win tijd en vervoer 's nachts

Omzeil files

Vermijd drukte in stadcentra

Stil en snelle levering

Levering terwijl u slaaptmet nachtdistributie

Onze nachtdistributie zorgt ervoor dat uw zendingen worden uitgeleverd buiten de bedrijf kritische uren en buiten kantoortijden. Zo omzeilt u files en drukte, en wint u waardevolle tijd. Wij leveren uw zendingen af terwijl u rustig slaapt, en dit alles vóór 7 uur ’s morgens. We begrijpen dat u benieuwd bent naar de kosten en de voordelen voor uw bedrijf. Neem contact met ons op; we bespreken graag de mogelijkheden met u.

Levering Vóór 7:00 uur

Bij nachtdistributie worden zendingen in de late namiddag of avond afgehaald. Vervolgens worden de zendingen diezelfde avond in onze vestigingen in Goes, Krimpen a/d IJssel, Tholen of Terneuzen gesorteerd, ingepland, verladen en lost onze nachtchauffeur uw goederen vóór 7:00 uur op de afgesproken plaats. Stil en snel. Terwijl u en uw medewerkers met een gerust hart kunnen slapen.

Nachtdistributie in de haven - ZUIDWEST Logistiek

VRAAG DIRECT JE RIT(TEN) AAN!BEL ONZE PLANNER!

Spreek direct met de planner

24/6 dag/nacht levering

BeNeLux Netwerk

PlanningVerkoopafdeling
Zuidwest logistiek transport en koerier

Direct aan de slag door nachtlevering

Onze nachtchauffeur heeft voor de nachtdistributie de sleutels, toegangscodes en/of beveiligingscodes van uw ophaal- en afleverlocatie in zijn bezit. Zijn er retourzendingen? Dan neemt hij deze meteen mee terug. Hierdoor is de aanwezigheid van uw eigen personeel of het personeel op uw afleveradres niet meer nodig. Zo kunt u of uw klant de volgende dag uitgerust direct aan het werk met de goederen.

betrouwbaarheid gegarandeerd

Vanwege het karakter van de nachtdistributie is een betrouwbaar protocol van essentieel belang. Zo worden sleutels en toegangscodes niet afgegeven en zijn al onze nachtchauffeurs gewaardeerde collega’s met een jarenlange staat van dienst.

Wij zijn TOTAAL in Logistiek! BEKIJK ONZE OVERIGE DIENSTEN

Snelheid, precisie en nakomen van afspraken zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Wij schakelen een tandje bij wanneer dat nodig is. Wij verzorgen de distributie wanneer de meesten hun ogen nog dicht hebben, zorgen dat koeltransport echt koel is en sneltransport echt snel is. Wij zorgen ervoor dat iedereen tevreden is en alles met zorg wordt geleverd.