IN-, OP- EN UITSLAGVAN PALLETS

Win tijd en vervoer 's nachts

Omzeil files

Vermijd drukte in stadcentra

Stil en snelle levering

Warehouse opslag palletsin Goes, Terneuzen en Tholen

We verzorgen de opslag van pallets in onze warehouses in Goes, Terneuzen en Tholen. Deze opslag is mogelijk voor meerdere bedrijven. Daarnaast rijden wij ook de goederen van A naar B met onze transport- en koerier services. Onze professionele chauffeurs rijden door heel Europa, inclusief het Verenigd Koninkrijk.

Opslag mogelijkheden voor pallets in Zeeland

  • Inslag, opslag en uitslag van pallets
  • Opslag voor alle soorten pallets
  • Opslag mogelijk van kleine hoeveelheden
  • Opslag pallets in Goes
  • Opslag pallets in Tholen
  • Opslag pallets in Terneuzen

Daarnaast zijn we uitstekend bereikbaar. Wij zorgen ervoor dat alle pallets droog en schoon blijven. Er is zelfs de mogelijkheid om de goederen verwarmd op te slaan. Ook zijn onze locaties met camera’s bewaakt, zowel in de opslaglocatie als het terrein. Het transport, de in- en uitlevering van pallets is via ZUIDWEST Logistiek gelijk te regelen. Wij zijn immers ‘Totaal in Logistiek’.

Opslag pallets in Goes en TholenEn (snel)transport van A naar B

ZUIDWEST Logistiek is dé transportpartner voor het vervoer van uw pallets, lokaal of door heel Europa. Onze chauffeurs vertrekken vanuit onze locaties in Goes, Terneuzen en Tholen naar de plaats waar de pallets opgehaald of afgeleverd moeten worden. Spoedtransport betekent meestal dat uw zending, soms met echte spoed, op een afgesproken tijdstip, maar ook veilig en vlot op de bestemming moet aankomen. Waar u zich ook bevindt, wij halen de zending op en leveren deze af. Al onze opslag- en transportmogelijkheden zijn persoonlijk en professioneel. Op deze manier leveren we uitstekende kwaliteit.

Contact opnemen

PALLET OPSLAG NODIG?BEL MET ZUIDWEST

Spreek direct met een medewerker

Eigen warehouses

BeNeLux Distributie Netwerk

+31 (0)113 222 020Verkoopafdeling
Koeltransport - ZUIDWEST Logistiek

Zuidwest Logistiek: Open, gedreven en flexibel Opslag van jouw pallets

U kunt bij ons terecht voor de opslag van uw pallets, die tijdelijk of langdurig, worden bewaard in onze opslagruimte of magazijn. Dit zijn bijvoorbeeld grondstoffen, afgewerkte producten, reserveonderdelen, seizoensproducten, archiefdocumenten, voorraadvoorraden…

Pallets met goederen worden vaak opgeslagen om verschillende redenen zoals: het handhaven van een continue productie, het verminderen van transport- en productiekosten, het optimaliseren van de beschikbaarheid van het product of om een veilige en droge plek te hebben om spullen op te slaan.

Wij hechten veel waarde aan een open en eerlijke communicatie. Dit vormt de basis van een samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen. Onze passie voor opslag en transport zorgt ervoor dat wij uw opslag en zendingen met volle overtuiging en aandacht voor detail afhandelen. Hiervoor is een gezonde dosis flexibiliteit een must.

Contact opnemen

WIJ ZIJN TOTAAL IN LOGISTIEK

Snelheid, precisie en het nakomen van afspraken zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Wij schakelen een tandje bij wanneer dat nodig is. Wij verzorgen de distributie wanneer de meesten nog hun ogen dicht hebben, zorgen ervoor dat koeltransport echt koel is en sneltransport echt snel. Wij zorgen ervoor dat iedereen tevreden is en alles met zorg wordt geleverd.