Gezocht:TOP(tran)sporter voor de vacatureNACHT vrachtwagenchauffeur (CE)Standplaats Goes

We hebben een vacature NACHT vrachtwagenchauffeur beschikbaar. Dit ter uitbreiding van het bestaande team. Ben je die vrachtwagenchauffeur en in het bezit van een C,E rijbewijs? Vind je het prettig om de nachten te rijden? Is Nederlands je moedertaal? Dan komen we graag met jou in contact om je inzet te bespreken. De koffie, thee of een glas water staan al klaar!

ZUIDWEST logistiek werkt met TOPchauffeurs. Voor je idee; je komt te werken in een enthousiast team bij een modern, innovatief en dynamisch transport- en koeriersbedrijf in Zeeland! Klinkt dat interessant voor jou? Vul jij deze vacature van nacht vrachtwagenchauffeur in?

Wij laten jou eerst kennismaken met ons bedrijf waar je ter plekke ook kennismaakt met enkele collega’s. Zo vorm je gelijk een beeld van je nieuwe werkomgeving en de informele bedrijfscultuur. Wij vullen regelmatig ons medewerkersbestand aan met vrachtwagenchauffeurs CE. Zij verzorgen diverse transport werkzaamheden. Deze functie heeft als thuisbasis onze vestiging in Goes.

Wat hebben we jou te bieden en wie zijn wij?

Wij bieden jou:

Een werkplek bij het leukste en gezelligste logistiek bedrijf gevestigd in de regio! Daarbij komt nog een enthousiast team van gemotiveerde medewerkers, een plek waar je thuiskomt na je rit, waar we investeren in mensen en hun ontwikkeling. Waar we luisteren naar wat je bezighoudt en wat je interesses zijn. We zien je niet als personeel maar als een van ons, samen vormen we namelijk ZUIDWEST logistiek. En nog iets heel belangrijk, we bieden jou een marktconform salaris op basis van de cao beroepsgoederenvervoer. Je ervaring is mede bepalend.

Wie zijn wij?

Zuidwest Logistiek is een dynamisch koeriers- en transportbedrijf wat binnen Europa al haar klanten bedient en ondersteunt in hun logistieke en distributieprocessen. Vanuit Goes, Terneuzen en Tholen werken wij met een team van 95 collega’s, zowel overdag als ’s nachts, om alle goederen op tijd en op de juiste locatie af te leveren.

OM IN AANMERKING TE KOMEN VOOR DEZE VACATURE KOMEN WE GRAAG IN CONTACT MET KANDIDATEN DIE DE VOLGENDE EIGENSCHAPPEN BEZITTEN

Rijbewijs CE

Code 95 compleet

In de nachten beschikbaar

Digitale chauffeurspas

VOG(op aanvraag)

Andere functie eisen voor deze vacature:

Goede contactuele eigenschappen

Representatief

Geen 8 tot 5 mentaliteit

Ervaring in de logistiek of transportbranche

Interesse?

Deel je CV en motivatie T.A.V. Dhanushka Blankenstijn via ‘DIRECT SOLLICITEREN‘.
N.B Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren


    Voeg hier uw sollicitatiebrief toe:

    Voeg hier uw CV toe: