Word jij eréén van zuidwest?ZUIDWEST Logistiek Vacatures

Dan word je de baas van een mooie auto. Je begint vroeg en bent vroeg klaar. We bieden je een baan die bij jouw situatie past. We zorgen voor afwisseling, maken het verschil en zorgen voor een gezellige werkomgeving. Je wordt één van de collega’s waarop wij kunnen bouwen. Wij komen graag in contact met ervaren, zeer ervaren en onervaren chauffeurs. Bekijk hieronder de actuele Zuidwest logistiek vacatures voor zowel het transport als koeriers gedeelte. Bij vragen neem contact op of reageer t.a.v. personeelszaken.

Contact opnemen
Openstaande vacaturesOp dit moment hebben wij onderstaande vacatures.
nachtvrachtwagenchauffeur

Vacature: Financeel Controller

In de functie van Financieel Controller ben je verantwoordelijk voor het vastleggen, rapporteren en beheren van betrouwbare financieel-administratieve stuurinformatie.

Read More

Zuidwest logistiek

Vacature: zaterdag vrachtwagenchauffeur

Bij ZUIDWEST Logistiek zijn wij voor de zaterdagen op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met vrachtwagen rijbewijs CE om diverse werkzaamheden binnen Nederland uit te voeren.

Read More

nachtvrachtwagenchauffeur

Vacature Vrachtwagenchauffeur CE voor de NACHT

We hebben vacatures vrachtwagenchauffeur CE voor de NACHT beschikbaar. Ben jij die vrachtwagenchauffeur die beschikbaar is voor diverse nachtritten?

Read More

Sneltransport Zuidwest Logistiek

Vacature: Oproep koerier – chauffeur Terneuzen

ZUIDWEST logistiek zoekt een koerier in Terneuzen die als oproepchauffeurs met een rijbewijs B beschikbaar is. Graag zonder 9 tot 5 mentaliteit en die openstaat voor ritten naar binnen- en buitenland.

Read More

Zuidwest transport

Vacature: Oproep vrachtwagenchauffeur CE

Voor de vakantieperiodes, uitval door ziekte en het opvangen van drukke piekmomenten gedurende het jaar zijn wij op zoek naar oproepchauffeurs met vrachtwagen rijbewijs.

Read More

Stageplek in Zeeland

Stage lopen in Zeeland met Europa als werkterrein! Op onze hoofdvestiging in Goes zijn wij regelmatig op zoek naar een stagiaire die ondersteunt en leert in het bedrijfsproces van ZUIDWEST Logistiek. Bekijk de info.

Read More

Op dit moment hebben wij twee vacatures