Opslag goederen en transportIn-, op- en uitslagvan goederen en palletsWarehousing in Zeeland

Opslag goederen en palletsWarehouse in Goes en Tholen

We verzorgen de opslag van goederen en pallets in onze warehouses in Goes en Tholen. Deze opslag is mogelijk voor meerdere bedrijven. Daarnaast rijden wij ook de goederen van A Naar B met onze transport– en koerier services. Onze professionele chauffeurs rijden door heel Europa waaronder ook het Verenigd Koninkrijk.

Opslag mogelijkheden in Goes en Tholen

  • inslag, opslag en uitslag van goederen en pallets
  • opslag voor alle soorten pallets
  • opslag mogelijk van kleine hoeveelheden
  • opslag pallets in Goes
  • opslag pallets in Tholen

Daarnaast zijn we zeer goed bereikbaar en staan alle goederen en pallets droog en schoon. Er is zelfs een optie om goederen verwarmd op te slaan. Ook zijn onze locaties met camera’s bewaakt, zowel in de opslaglocatie als het terrein.
Het transport, de in- en uitlevering van de goederen en pallets is via ZUIDWEST Logistiek gelijk te regelen. Wij zijn namelijk ‘Totaal in Logistiek’.

Opslag goederen en palletsEn (snel)transport van A naar B

ZUIDWEST Logistiek is dé transportpartner voor het vervoer van goederen en pallets door Europa. Onze chauffeurs vertrekken vanuit onze locaties in Goes, Terneuzen en Tholen naar de locatie waar de stukken opgehaald of gebracht moeten worden. Sneltransport betekent meestal dat uw zending, soms met echte spoed, op een afgesproken moment, maar ook veilig en vlot op de bestemming moet aankomen. Waar u zich ook bevindt wij halen de zending op en leveren deze af. Onze opslag- en transportmogelijkheden zijn persoonlijk en professioneel. We leveren op deze manier uitstekende kwaliteit.

Contact opnemen
Transport op locatie

Zuidwest logistiek: Open, gedreven en flexibelOpslag van jouw goederen

Je kunt bij ons terecht voor de opslag van jouw goederen, items of pallets, die tijdelijk of langdurig, worden bewaard in onze opslagruimte of magazijn. Dit zijn bijvoorbeeld grondstoffen, afgewerkte producten, reserveonderdelen, seizoensproducten, archiefdocumenten, voorraadvoorraden…

Opslaggoederen worden vaak opgeslagen om verschillende redenen zoals: het handhaven van een continue productie, het verminderen van transport- en productiekosten, het optimaliseren van de beschikbaarheid van het product of om een veilige en droge plek te hebben om spullen op te slaan.

Wij hechten veel waarde aan een open en eerlijke communicatie. Dit vormt de basis van een samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen. Onze passie voor opslag en transport zorgt ervoor dat wij uw opslag en zendingen met volle overtuiging en aandacht voor detail afhandelen. Hiervoor is een gezonde dosis flexibiliteit een must.

Contact opnemen

Vrijblijvende offerte

24/6 spoedlevering

BeNeLux Netwerk

Vraag direct je gratis en vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragenContact opnemen

Volg ons op social media

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[elfsight_facebook_feed id=”1″]