On-& offshore transportZeeuwse service en een snelTransportbedrijf in Zeeland

100

Medewerkers

30

Bussen

3150

Klanten

20000

km per dag

Onze top(tran)sportersOn- & offshore transport

On- & offshore transport voor het vervoer van o.a. proviand, motoren, machines, onderdelen en reserveonderdelen vanaf iedere haven in Europa. Onze chauffeurs vertrekken vanuit onze locaties in Goes, Terneuzen en Tholen naar de locatie waar de stukken opgehaald of gebracht moeten worden. On-& offshore (snel) transport betekent meestal dat uw zending, soms met spoed, op een afgesproken moment, maar ook veilig en vlot op de bestemming moet aankomen. Waar u zich ook bevindt, wij halen de zending op en leveren deze af. Onze on- offshore transport is persoonlijk en professioneel. We leveren op deze manier uitstekende kwaliteit.

Het  team van ZUIDWEST logistiek bestaat uit toptransporters. Zij tonen precies die toewijding die topsporters kenmerkt. Hoe dat komt? Omdat zij doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Topsporters noemen wij ze ook wel; onze Zeeuwse koeriers. Flexibiliteit is onze kracht.

Contact opnemen

Europa ligt aan uw voetenOn-& offshore transport 

Onze professionele on- & offshore transport chauffeurs rijden door heel Europa waaronder ook het Verenigd Koninkrijk. Zij zijn vlot inzetbaar en binnen een aantal uur te vinden in diverse landen. Een vrachtwagenchauffeur van ZUIDWEST logistiek vertrekt uit Goes, Terneuzen of Tholen naar iedere plek binnen Europa.

Download de Brochure
offshore transport, stageplek
Zuidwest logistiek

Duurzaam en veilig on- & offshore transport met levergarantie

Onze chauffeur doet er alles aan om afspraken na te komen. Ons actueel, duurzaam en efficiënt wagenpark helpt ons hierbij. Al onze wagens zijn voorzien van de nieuwste Euro-6 motoren, de modernste navigatie- en communicatie-apparatuur en staan 24/6 ter beschikking. We beschikken over vele vrachtwagens en bussen in diverse formaten.

Zuidwest logistiek: Open, gedreven en flexibel

Wij hechten veel waarde aan een open en eerlijke communicatie. Dit vormt de basis van een samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen. Onze passie voor transport zorgt ervoor dat wij uw zendingen met volle overtuiging en aandacht voor detail afhandelen. Hiervoor is een gezonde dosis flexibiliteit een must.

Contact opnemen

Onze ambitie?Uitgroeien tot dé logistieke dienstverlener in ZuidWest Nederland

Dit houdt ons scherp om onze specialismes te blijven ontwikkelen en uit te groeien tot de meest toonaangevende en inspirerende full-service logistieke dienstverlener van Zuidwest Nederland.

Vrijblijvende offerte

24/6 spoedlevering

BeNeLux Netwerk

Vraag direct je gratis en vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragenContact opnemen

werken en leren bij Zuidwest logistiek

Om goede logistieke diensten te kunnen verlenen, werken we met het beste materieel én willen wij de beste medewerkers. In die mensen willen wij investeren met opleidingen, trainingen en een passend salaris. Mensen die verder willen komen, krijgen de ruimte en de middelen. Ben jij onze nieuwe toptransporter? Solliciteer dan!

Vacatures bekijken

Volg ons op social media

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[elfsight_facebook_feed id=”1″]