Koeltransport INTERNATIONAALWij houdenhet cool

Snel en flexibel

Betrouwbare planning

Schone laadruimtes

Goed geconditioneerd

koeltransport internationaal

KOELTRANSPORT internationaalKOEL, FLEXIBEL EN BETROUWBAAR

Internationaal koeltransport waarop u kunt vertrouwen. Betrouwbaar en gekoeld transport is onmisbaar als u handelt in versproducten. Vanuit onze vestigingen in Goes, Tholen en Terneuzen zorgt onze chauffeur dat uw groente of fruit, vlees of vis of andere gekoelde of bevroren producten altijd in optimale staat geconditioneerd hun plaats van bestemming bereiken. Zonder bederf, zonder verlies van kwaliteit, het beste van het beste zoals u gewend bent. Er staan altijd koelwagens voor u klaar om uw producten zo snel mogelijk af te leveren door heel Europa.

Offerte aanvragen

Expert in gekoeld transport internationaal en nationaal

Uw verse producten verdienen alle aandacht. De temperatuur in onze laadbakken wordt dan ook continu gecontroleerd en geregistreerd door middel van sensoren. Onze ervaren internationale koeltransport koeriers begeleiden uw producten met zorg en expertise naar uw klanten!

AL UW GOEDEREN VEILIG VAN A NAAR B

Voor ons is kwaliteit een sleutelwoord en kwantiteit geen probleem. Door onze jarenlange ervaring zijn we op de hoogte van de vele factoren die het koeltransport kunnen beïnvloeden en zijn wij hierop voorbereid. Daar ligt onze kracht! Wij streven naar perfectie en laten niets aan het toeval over. Wij zijn pas tevreden als uw gekoelde producten naar uw tevredenheid én die van de ontvanger zijn afgeleverd! Onze koeltransport koerier is indien nodig flexibel en snel inzetbaar.

Geconditioneerd transport in heel Europa

Vanuit onze vestigingen in Goes, Tholen, Terneuzen en Zwolle verzorgen wij al uw internationaal koeltransport door heel Europa.

Offerte aanvragen
Koeltransport gekoeld geleverd - ZUIDWEST Logistiek

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vrijblijvende offerte

24/6 spoedlevering

BeNeLux Netwerk

Vraag direct je gratis en vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragenContact opnemen

de diensten vanZuidwest Logistiek

Snelheid, precisie en nakomen van afspraken zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Wij schakelen een tandje bij wanneer nodig. Wij verzorgen de distributie wanneer de meesten hun ogen nog dicht hebben. Dat koeltransport echt koel is en sneltransport echt snel is. Onze sneltransport koeltransport koerier zorgt ervoor dat iedereen tevreden is en alles met zorg wordt geleverd.