Word jij eréén van zuidwest?Vacatures koerier

Reageer jij op vacatures als koerier? Dan word je wellicht de baas van een mooie auto. Je begint vroeg en bent vroeg klaar. We bieden je een baan die bij jouw situatie past. We zorgen voor afwisseling, maken het verschil en zorgen voor een gezellige werkomgeving. Je wordt één van de collega’s waarop wij kunnen bouwen. Wij komen graag in contact met ervaren, zeer ervaren en onervaren chauffeurs. Bekijk hieronder de actuele Zuidwest logistiek vacatures voor zowel het transport als koeriers gedeelte en reageer t.a.v. personeelszaken.

Contact opnemen
Sneltransport - ZUIDWEST Logistiek
Op dit moment hebben wijopenstaande vacatures
Openstaande vacaturesOp dit moment hebben wij openstaande vacatures als koerier vanuit Goes.
Sneltransport Zuidwest Logistiek

Vacature: Oproep koerier – chauffeur Goes

ZUIDWEST logistiek zoekt een koerier in Goes die als oproepchauffeur met een rijbewijs B beschikbaar is. Graag zonder 9 tot 5 mentaliteit en die openstaat voor ritten naar binnen- en buitenland.

Bekijk deze vacature

Zuidwest transport

Vacature: Oproep vrachtwagenchauffeur CE

Voor de vakantieperiodes, uitval door ziekte en het opvangen van drukke piekmomenten gedurende het jaar zijn wij op zoek naar oproepchauffeurs met vrachtwagen rijbewijs.

Bekijk deze vacature

offshore transport, stageplek

Stageplek

Op onze hoofdvestiging in Goes zijn wij regelmatig op zoek naar een stagiaire die ondersteunt en leert in het bedrijfsproces van ZUIDWEST Logistiek. Bekijk welke opleidingen er in aanmerking komen voor een stageplek.

Bekijk deze vacature

Zuidwest logistiek

Vacature: zaterdag vrachtwagenchauffeur

Bij ZUIDWEST Logistiek zijn wij voor de zaterdagen op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met vrachtwagen rijbewijs CE om diverse werkzaamheden binnen Nederland uit te voeren.

Bekijk deze vacature

Nachtdistributie in de haven - ZUIDWEST Logistiek

Vacature NACHT vrachtwagenchauffeur CE

We hebben een vacature voor een NACHT chauffeur met rijbewijs CE. We kijken uit naar TOP(tran)sporters om diverse transport werkzaamheden uit te voeren.

Bekijk deze vacature