24/6 bereikbaar voor een spoedrit

+31 (0) 113 222 020

Snel, betrouwbaaren op tijd

24/6 bereikbaar voor een spoedrit

+31 (0) 113 222 020

Zuidwest

Sneltransport Kinderdijk - ZUIDWEST Logistiek
Razendsnel

Met een vriendelijke service

Sneltransport - ZUIDWEST Logistiek
Zorgvuldig

Veilig en betrouwbaar

Sneltransport binnen Europa - ZUIDWEST Logistiek
Flexibel

Eenmalig of abonnement?

Logistiek

Uw pakket, keurig en op tijd bezorgd

120 stops op een dag, pakketjes naar binnen slingeren, afgetrapte wagens en kleding, plus overspannen reacties op de koop toe. Zo werkt sneltransport bij ons NIET! Wij weten hoe belangrijk snelheid van handelen is voor ondernemers, maar ook hoe waardevol uw pakketten en klanten voor u zijn. Als specialist in sneltransport, levert ZUIDWEST logistiek uw waardevolle zendingen als een veredelde koerier af in geheel Europa. Met tijd, aandacht en een zorgvuldige behandeling.

Over Zuidwest Logistiek
Sneltransport Open bakwagen - ZUIDWEST Logistiek

24/6 beschikbaar

Dag en nacht

Snel en zorgvuldig

Flexibel

Met 4 strategische vestigingen, altijd dichtbij

Dankzij onze vestigingen in Tholen, Terneuzen en Zwolle en ons uitgebreide wagenpark verzorgen wij al uw pakket transport veilig en razendsnel.

Offerte aanvragenContact opnemen

de diensten vanZuidwest Logistiek

Snelheid, precisie en nakomen van afspraken zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Wij schakelen een tandje bij wanneer nodig. Wij verzorgen de distributie wanneer de meesten hun ogen nog dicht hebben. Dat koeltransport echt koel is en sneltransport echt snel is. Wij zorgen ervoor dat iedereen tevreden is en alles met zorg wordt geleverd.

Uw betrouwbare sneltransporteur

Al onze chauffeurs zijn minimaal x jaar in het bezit van rijbewijs en hebben een cursus gevolgd voor het snel, veilig, netjes en klantvriendelijk afleveren van uw waardevolle koerierszendingen.