ZUIDWEST Medisch ExpressZeeuwse service en een snelKoeriers bedrijf

100

Medewerkers

30

Bussen

3150

Klanten

20000

km per dag

Onze top(tran)sportersMedisch Express Sneltransport

Medisch express sneltransport voor het zorgeloos verzenden van uw medische zendingen voor o.a. farmaceuten, ziekenhuizen, klinieken en laboratoria vanaf onze locaties in Goes, Terneuzen en Tholen. Medisch transport betekent meestal dat medicijnen, implantaten, human tissue, operatie-instrumenten, medische monsters en apparatuur op een afgesproken moment veilig en vlot ter plekke moeten zijn. Onze medische express spoedservice is persoonlijk en snel. We leveren op deze manier uitstekende kwaliteit.

Het  team van ZUIDWEST logistiek bestaat uit toptransporters. Zij tonen precies die toewijding die topsporters kenmerkt. Hoe dat komt? Omdat zij doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Topsporters noemen wij ze ook wel; onze Zeeuwse koeriers. Flexibiliteit is onze kracht.

Contact opnemen

Europa ligt aan uw voetenMedische express Koerier

Onze snelle medische express koeriers rijden door heel Europa en het Verenigd Koninkrijk. Zij zijn met spoed inzetbaar en binnen een aantal uur te vinden in diverse landen. Een koerier van ZUIDWEST logistiek vertrekt uit Goes, Terneuzen of Tholen naar iedere plek binnen Europa en het Verenigd Koninkrijk.

Download de Brochure
medische express europa
Medische express

Duurzaam en veilig medisch transport met levergarantie

Onze koerier sneltransport service doet er alles aan om afspraken na te komen. Ons actueel, duurzaam en efficiënt wagenpark helpt ons hierbij. Al onze wagens zijn voorzien van de nieuwste Euro-6 motoren, de modernste navigatie- en communicatie-apparatuur en staan 24/6 ter beschikking. We beschikken over 25 vrachtwagens en 20 bussen.

Zuidwest logistiek: Open, gedreven en flexibel

Wij hechten veel waarde aan een open en eerlijke communicatie. Dit vormt de basis van een samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen. Onze passie voor transport zorgt ervoor dat wij uw zendingen met volle overtuiging en aandacht voor detail afhandelen. Hiervoor is een gezonde dosis flexibiliteit een must.

Contact opnemen
Sneltransport snel en precies - ZUIDWEST Logistiek

Onze ambitie?Uitgroeien tot dé logistieke dienstverlener in ZuidWest Nederland

Dit houdt ons scherp om onze specialismes te blijven ontwikkelen en uit te groeien tot de meest toonaangevende en inspirerende full-service logistieke dienstverlener van Zuidwest Nederland.

Vrijblijvende offerte

24/6 spoedlevering

BeNeLux Netwerk

Vraag direct je gratis en vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragenContact opnemen
Sneltransport - ZUIDWEST Logistiek

werken en leren bij Zuidwest logistiek

Om goede logistieke diensten te kunnen verlenen, werken we met het beste materieel én willen wij de beste medewerkers. In die mensen willen wij investeren met opleidingen, trainingen en een passend salaris. Mensen die verder willen komen, krijgen de ruimte en de middelen. Ben jij onze nieuwe toptransporter? Solliciteer dan!

Vacatures bekijken

Volg ons op social media

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[elfsight_facebook_feed id=”1″]