koeltransport koerier

Gekoeld, bevroren en snel

Ons specialisme

Gekoeld - Bevroren

Ophalen - leveren

Hoogwaardige service

Sneltransport

Gekoeld en Bevroren Sneltransport

De koeltransport koerier service van ZUIDWEST logistiek biedt de mogelijkheid om uw gekoeld en diepvries logistieke proces naar eigen wens vorm te geven. Een enkele rit of structureel gekoeld sneltransport. Het is zelfs mogelijk om dedicated koeriersdiensten voor u in te zetten, dus met ZUIDWEST middelen en personeel. Wij verzorgen ons diepvries- en koeltransport dan in uw huisstijl voor zowel vrachtwagen transport als sneltransport via ons koerier koeltransport. Wij gaan graag met u in gesprek zodat wij al uw wensen kennen en daar onze service op kunnen afstemmen.

Contact opnemen

Uw huisstijl, Onze middelen

Onze mensen en middelen worden, aan de hand van bedrijfskleding en omgangsvormen, naar uw wens aangepast aan uw huisstijl. Met speciaal beletterde wagens en chauffeurs in uw bedrijfskleding behoudt u uw eigen stijl, maar laat u het gekoelde logistieke proces aan de specialisten over. Zo bent u niet langer belast met het managen van uw logistieke personeel, wagenpark of magazijn. U kunt zich concentreren op uw core-business en tegelijkertijd toch als bedrijf investeren in de optimale service en klantbeleving.

U bepaalt, wij regelen

Aan de hand van heldere en flexibele afspraken werken wij nauw met u samen. Zo worden uw gekoelde of bevroren goederen geleverd zoals u het zelf zou doen. Via de dedicated koeltransport koerier service worden alleen uw eigen ladingen vervoerd en wordt de laadruimte niet gedeeld met zendingen van andere partijen. Zo kunt u als klant zelf bepalen wanneer uw transport ingezet moeten worden en kunt u uw klanten voorzien van de best mogelijke service omdat u niet afhankelijk bent van deelladingen.

Maatwerk van hoog niveau

Aangezien de dedicated koerier koeltransport maatwerk is, behoort het ook tot de mogelijkheden dat onze chauffeur uw bedrijfskleding draagt. Zo is het plaatje compleet.

Download de brochure DEDICATED Sneltransport
koeltransport koerier

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vrijblijvende offerte

24/6 spoedlevering

BeNeLux Netwerk

Vraag direct je gratis en vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragenContact opnemen

de diensten van
Zuidwest Logistiek

Snelheid, precisie en nakomen van afspraken zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Wij schakelen een tandje bij wanneer nodig. Wij verzorgen de distributie wanneer de meesten hun ogen nog dicht hebben. Dat koeltransport echt koel is en sneltransport echt snel is. Wij zorgen ervoor dat iedereen tevreden is en alles met zorg wordt geleverd.