ZUIDWEST dedicated koerier

Ons specialisme,

Uw stijl

Uw eigen uitstraling

Uw eigen ambassadeur

Hoogwaardige service

Geen logistiek proces

Wij zijn uw visitekaartje

De dedicated koeriersdienst van ZUIDWEST logistiek biedt de mogelijkheid om uw logistieke proces naar eigen wens en als uw eigen visitekaartje vorm te geven, maar dan met onze middelen en ons personeel. Wij verzorgen onze dedicated koerier in uw huisstijl voor zowel vrachtwagen transport als sneltransport via onze koeriersdienst.
Wij gaan graag met u in gesprek zodat wij al uw wensen kennen en daar onze service op kunnen afstemmen.

Contact opnemen

Uw huisstijl, Onze middelen

Onze mensen en middelen worden, aan de hand van bedrijfskleding en omgangsvormen, naar uw wens aangepast aan uw huisstijl. Met speciaal geletterde wagens en chauffeurs in uw bedrijfskleding behoudt u uw eigen stijl, maar laat u het logistieke proces aan de specialisten over. Zo bent u niet langer belast met het managen van uw logistieke personeel, wagenpark of magazijn. U kunt zich concentreren op uw core-business en tegelijkertijd toch als bedrijf investeren in de optimale service en klantbeleving.

U bepaalt, wij regelen

Aan de hand van heldere en flexibele afspraken werken wij nauw met u samen. Zo worden uw goederen geleverd zoals u het zelf zou doen. Bij de dedicated koerier word alleen uw eigen ladingen vervoerd en wordt de laadruimte niet gedeeld met zendingen van andere partijen. Zo kunt u als klant zelf bepalen wanneer uw transport ingezet moeten worden en kunt u uw klanten voorzien van de best mogelijke service omdat u niet afhankelijk bent van deelladingen.

Maatwerk van hoog niveau

Aangezien de dedicated koeriersdienst maatwerk is, behoort het ook tot de mogelijkheden dat onze chauffeur uw bedrijfskleding draagt. Zo is het plaatje compleet.

Download de brochure
Zuidwest logistiek Koeriersdiensten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vrijblijvende offerte

24/6 spoedlevering

BeNeLux Netwerk

Vraag direct je gratis en vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragenContact opnemen

de diensten van
Zuidwest Logistiek

Snelheid, precisie en nakomen van afspraken zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Wij schakelen een tandje bij wanneer nodig. Wij verzorgen de distributie wanneer de meesten hun ogen nog dicht hebben. Dat koeltransport echt koel is en sneltransport echt snel is. Wij zorgen ervoor dat iedereen tevreden is en alles met zorg wordt geleverd.