Koeriersdienst ZeelandDe juiste keuze en een snelZeeuws Koeriersbedrijf

100

Medewerkers

30

Bussen

3150

Klanten

20000

km per dag

Onze top(tran)sportersKoeriersdienst Zeeland

Onze koeriersdienst en het team van ZUIDWEST logistiek bestaat uit toptransporters. Wij zijn met alle locaties gevestigd in Zeeland. Onze chauffeurs tonen precies die toewijding die topsporters kenmerkt. Hoe dat komt? Omdat zij doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Topsporters noemen wij ze ook wel; onze koeriersdienst rijdt vanuit Zeeland door heel Nederland, Europa en het Verenigd Koninkrijk. Flexibiliteit is onze kracht.

Contact opnemen

Europa ligt aan uw voetenKoeriersdienst buitenland

Onze koeriersdienst rijdt in het buitenland heel Europa en het Verenigd Koninkrijk door. Onze koeriers zijn met spoed inzetbaar en binnen een aantal uur te vinden in diverse landen. Onze koeriersdienst vertrekt uit Zeeland, Goes, Terneuzen of Tholen, naar iedere plek binnen Europa en het Verenigd Koninkrijk.

Sneltransport in Schotland - ZUIDWEST Logistiek
Sneltransport wagenpark - ZUIDWEST Logistiek

Duurzaam en veilig koeriersdienst in Zeeland met levergarantie

Onze koeriersdienst in Zeeland doet er alles aan om afspraken na te komen. Ons actueel, duurzaam en efficiënt wagenpark helpt ons hierbij. Al onze wagens zijn voorzien van de nieuwste Euro-6 motoren, de modernste navigatie- en communicatie-apparatuur en staan 24/6 ter beschikking. We beschikken over 25 vrachtwagens en 20 bussen.

Zuidwest logistiek: Open, gedreven en flexibel

Wij hechten veel waarde aan een open en eerlijke communicatie. Dit vormt de basis van een samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen. Onze passie voor transport zorgt ervoor dat wij uw zendingen met volle overtuiging en aandacht voor detail afhandelen. Hiervoor is een gezonde dosis flexibiliteit een must.

Contact opnemen

Onze ambitie?Uitgroeien tot dé logistieke dienstverlener in ZuidWest Nederland

Dit houdt ons scherp om onze specialismes te blijven ontwikkelen en uit te groeien tot de meest toonaangevende en inspirerende full-service logistieke dienstverlener van Zuidwest Nederland.

Vrijblijvende offerte

24/6 spoedlevering

BeNeLux Netwerk

Vraag direct je gratis en vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragenContact opnemen
Sneltransport - ZUIDWEST Logistiek

werken en leren bij Zuidwest logistiek

Om goede logistieke diensten te kunnen verlenen, werken we met het beste materieel én willen wij de beste medewerkers. In die mensen willen wij investeren met opleidingen, trainingen en een passend salaris. Mensen die verder willen komen, krijgen de ruimte en de middelen. Ben jij onze nieuwe toptransporter? Solliciteer dan!

Vacatures bekijken

Volg ons op social media

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[elfsight_facebook_feed id=”1″]