Gecertificeerd ADR-transportVeilig en verzorgt

Veilig

Gecertificeerd

Professioneel

Snel

ADR-Transport gevaarlijke stoffen - ZUIDWEST Logistiek

Ervaren met milieugevaarlijke stoffen

ZUIDWEST logistiek is een ervaren vervoerder van milieugevaarlijke goederen, ook wel bekend als ADR container transport. ZUIDWEST logistiek is gecertificeerd om de volgende ADR klassen te vervoeren;

  • Klasse 1 (explosieve stoffen)
  • Klasse 7 (radioactieve stoffen)

We werken hiervoor met getrainde en gecertificeerde chauffeurs voor ADR transport.

Offerte aanvragen

Goed opgeleide chauffeurs

Onze ADR-chauffeurs zijn goed opgeleid. Zij zijn in het bezit van het ADR-basiscertificaat en het ADR-certificaat met specialisatie vervoer in tanks. Onze auto’s zijn speciaal uitgerust voor ADR-vervoer compleet met ADR-koffer met instructiekaart en ADR-borden.

Veilig vervoer

Vanuit onze vestigingen in Tholen, Terneuzen en Zwolle kunnen wij u als klant een veilig, professioneel en snel vervoer van milieugevaarlijke stoffen garanderen.

ADR-Maatwerk

Het vervoer van gevaarlijke stoffen is vaak maatwerk. Wat is het? Waar moet het heen? Hoe laat moet het er zijn? Moet het gekoeld worden vervoerd of niet? Neem contact met ons op voor een inventarisatie van uw wensen en eisen. Onze planning overlegt dan met u over de mogelijkheden, beschikbaarheid en de voorwaarden. U krijgt dan van ons een maatwerktarief.

Offerte aanvragen
ADR-Transport chauffeurs - ZUIDWEST Logistiek

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vrijblijvende offerte

24/6 spoedlevering

BeNeLux Netwerk

Vraag direct je gratis en vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragenContact opnemen

de diensten vanZuidwest Logistiek

Snelheid, precisie en nakomen van afspraken zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Wij schakelen een tandje bij wanneer nodig. Wij verzorgen de distributie wanneer de meesten hun ogen nog dicht hebben. Dat koeltransport echt koel is en sneltransport echt snel is. Wij zorgen ervoor dat iedereen tevreden is en alles met zorg wordt geleverd.